voor bewustzijnsontwikkeling, healing en welzijn

Klankhealingconcert

Bij een klankhealingconcert word je meegenomen op de klanken van de instrumenten (klankschalen, rainstick, oceandums en gongs). Klank kan het lichaam, de aura en de geest positief beļnvloeden. Het lichaam resoneert op de geluidstrillingen en dit wordt veelal ervaren als een innerlijke massage en kan een diepe helende werking hebben. Je ervaart hierbij je eigen innerlijke stilte en binnen relatief korte tijd wordt een diepe staat van ontspanning bewerkstelligd. Op deze manier kunnen spanningen in het lichaam als in andere lagen van bewustzijn losgemaakt en opgelost worden. Vanuit de ontspanning die dan ontstaat, komt er ruimte voor het terugvinden van harmonie, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, innerlijke ruimte en vrijheid. Vanuit de ontspanning maak je weer contact met lichaam en geest en kun je een soort droom beleven of een innerlijke reis maken. Hierdoor word je weer afgestemd op jezelf in relatie tot je omgeving.

Adresgegevens:

Praktijk De Verlichting

Praktijk De Verlichting

Vlaskamp 54

2592 AB  DEN HAAG

Telefoon: 06 40650499

KvK nr.: 01129687

Email: ehbouwhuis@ziggo.nl

Bij het bespelen van de instrumenten is ook de intentie belangrijk. Dit houdt in dat niet alleen het geluid van de instrumenten voor een heilzaam effect zorgen, maar dat ook het op liefdevolle wijze bespelen hiervan van belang is. Ieder mens is anders, dus een ieder zal het concert op zijn/haar eigen manier beleven. Door het concert open, onbevangen en zonder verwachtingen in te gaan zul je het ten volle beleven. Vanuit een prettige houding en warmte ontspan je meestal het beste. Deelnemers dienen zelf een slaapzak of deken, en eventueel een kussen mee te nemen.

 

Klankhealingconcerten geeft ik uitsluitend op locatie. Je dient dus zelf te beschikken over een geschikte locatie en de organisatie ter hand te nemen. Als je hier belangstelling voor hebt en wat de mogelijkheden zijn laat het me dan weten door te bellen of te mailen.