voor bewustzijnsontwikkeling, healing en welzijn

Lezingen

Het tijdperk van de grote verandering.

De kosmische evolutie oftewel het Pleiadisch plan.

 

We leven op dit moment in een hele bijzondere tijd. Het is een tijd van grote verandering waarbij nagenoeg niets bij het oude zal blijven, tenzij het (al) in overeenstemming is met het hoogste goed. En we hebben er zelf voor gekozen om hierbij aanwezig te zijn en onze bijdrage te leveren aan deze transitie. In de transitie, waar we al deels inzitten, is echter wel het uitgangspunt: verander de wereld en begin bij jezelf! Want iedereen heeft hierin zijn of haar bijdrage te leveren. De sleutels tot verandering en spirituele groei zijn onze eigen angsten, emoties, beperkende gedachten en overtuigingen. Door te onderzoeken wie we daadwerkelijk zijn en door bijvoorbeeld met onze emoties en angsten aan het werk te gaan komen we uit de vicieuze cirkel cq matrix en is dit de opstap naar de 5D-werkelijkheid en de Gouden Aarde.

 

Bovenstaande is in essentie de tijd waarin we nu leven en wat we hebben bij te dragen. Tijdens de lezing word je meenemen in nadere duiding van bovenstaande. Dit wordt gedaan aan de hand van de volgende onderwerpen:

 Wie ben je werkelijk (is de essentiŽle vraag in het proces van wakker worden).

 Hoe het eens begon/Waar kom je vandaan.

 Hoe wordt de aarde nu geregeerd (hier worden 4 simpele basisprincipes voor ingezet. Hierbij is de angst de grootste drijfveer).

 De tijdperkwisselingen waar we ons nu in bevinden en wat dit inhoudt en betekent.

 De huidige stand van zaken.

 Kenmerken van de nieuwe tijd.

 Visie van/op het leven.

De lezing is interactief. Dit betekent dat er tijdens de lezing meteen vragen gesteld kunnen worden zodat het een dynamisch samenzijn wordt en iedereen zijn/haar bijdrage kan leveren. Want met zín allen hebben we de klus te klaren.

 

De organisatie van mij lezingen wordt gedaan door De Lezing uit Voorhout. Als je belangstelling hebt om een lezing bij te wonen en wilt weten wanneer ik waar mijn lezing geef, dan verwijs ik je graag naar de site van De Lezing. Hier kun je je ook aanmelden. Als je een geschikte ruimte heb waar ik mijn lezing kan geven, dan verzoek ik je contact op te nemen met Desire Blok van De Lezing. Zij is bereikbaar op nummer 06-22686750 of via info@delezing.nl.

 

Adresgegevens:

Praktijk De Verlichting

Praktijk De Verlichting

Vlaskamp 54

2592 AB† DEN HAAG

Telefoon: 06 40650499

KvK nr.: 01129687

Email: ehbouwhuis@ziggo.nl