voor bewustzijnsontwikkeling, healing en welzijn

Healing Arts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De lichtremedies werken in de energetische blauwdruk van het lichaam (die in, om en door ons lichaam aanwezig is) en reinigen met hun hogere lichttrilling de energetische blokkades die vervolgens worden getransformeerd. Hiermee wordt de aura schoongemaakt van oude karmische belasting. Ook komt de cliŽnt door het geactiveerde licht tot een groter bewustzijn en meer inzicht. Licht is bewustzijn.

 

Healing Arts heeft een sterk aardende werking. De cliŽnt wordt in verbinding gebracht met de lichtenergie van de aarde. De lichtverbinding van de aarde brengt de persoon bij zijn ware Zelf en eigen Licht, het Christusbewustzijn of de Ik Ben. Zo herstelt de cliŽnt de eigen heelheid ofwel de verbinding met het Al en de lichtremedies ondersteunen om liefdevol en vreugdevol te leven.

 

De lichtremedies ontsluiten velden van informatie in het bewustzijn van de cliŽnt. Het bewustzijn van de cliŽnt wordt Ďopgerektí omdat de cliŽnt met behulp van de lichtremedies informatie over zichzelf ontvangst door helder voelen, zien, horen, ruiken of weten. De velden van informatie bestrijken de eigen kindertijd of vorige levens.

 

Met behulp van de behandelaar krijgt de cliŽnt meer inzicht in het totaal van zijn incarnaties en wordt in ťťn of meer sessies, ondersteund om de heelheid te ervaren in de totaliteit van zijn/haar Zijn.

 

Healing Arts kan worden ingezet bij uiteenlopende psychosomatische klachten voor ondersteuning van het zelfgenezend vermogen. Voorbeelden zijn ME, burnout, eczeem, zware hoofdpijn, astma, ADHD, vormen van autisme en vele andere psychische en meer fysieke klachten bij volwassenen en kinderen.

 

Duur van een behandeling: 1 tot 2 uur

 

Adresgegevens:

Praktijk De Verlichting

Healing Arts therapie is een vorm van regressietherapie waarbij gewerkt wordt met de Healing Arts lichtremedies. Hierbij wordt uitgegaan van de oorspronkelijke heelheid van de cliŽnt. Het werken met Healing Arts geeft de mogelijkheid van een diepgaande vorm van heling. De directe energetische en intuÔtieve ervaringen tijdens de heling leiden tot inzicht, heelwording en activering van het zelfgenezende vermogen van de cliŽnt op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel).

Praktijk De Verlichting

Vlaskamp 54

2592 AB† DEN HAAG

Telefoon: 06 40650499

KvK nr.: 01129687

Email: ehbouwhuis@ziggo.nl