Praktijk De Verlichting

voor bewustzijnsontwikkeling, healing en welzijn

Ik ben…….

Ik ben Egbert H. Bouwhuis en op 6 mei 1961 geboren te St. Nicolaasga. Nu volgen enkele high lights uit mijn leven.

 

Als kind wist ik dat ik ‘anders’ was. Rond mijn twaalfde hoorde ik een interview op de radio waarin een meneer vertelde dat hij op de verkeerde planeet was geboren. Dit was voor mij een openbaring. Was ik gelukkig niet de enige die dit gevoel had. Ik geloof in reďncarnatie van de ziel, of beter gezegd; reďncarnatie bestaat voor mij. Dit betekent dat dit niet mijn eerste leven op aarde is. Naast levens op aarde heb ik ook vele levens op andere planeten/stelsels gehad, waaronder de Pleiaden en andere galactische stelsels. Maar hierover later meer.

Adresgegevens:

Na mijn middelbare schooltijd ben ik inderdaad gaan studeren. Eerst bouwkunde afgerond en daarna nog een jaar bedrijfskunde. Maar toen ik begin jaren tachtig het stagejaar had, had ik het gevoel niet meer om naar Suriname te gaan. Mijn stagejaar heb ik in Nederland gedaan. Na het afstuderen ben ik gaan werken. Ik wilde heel graag aan de slag in de randstad, maar het wilde niet lukken. Ik ben eerst ruim drie jaar werkzaam geweest in Friesland en heb in 1989 een baan gevonden op één van de ministeries in Den Haag. Is een gouden tijd geweest.

 

Eind jaren negentig heb ik met vrienden een keer een bezoek gebracht aan de paranormale beurs in Rijswijk. Daar heeft een therapeut mij een goede spiegel voorgehouden. Ik bleef weken last houden van ‘hoofdpijn’ en ik wist dat het kwam door dit consult. Ik heb na drie weken een afspraak bij hem in de praktijk gemaakt. Hij gaf aan dat ik na dit consult bevrijd zou zijn van deze ‘hoofdpijn’ en dat was ook zo. Hij gaf echter ook aan dat het geen hoofdpijn was, maar dat ik mijn derde oog voelde en dat ik te snel wilde. Vervolgens ben ik gestart met het volgen van cursussen om aan mezelf te werken. Ik ben bij hem begonnen met de cursus Positief Denken. En ik ben Reiki gaan doen.

 

Reiki is aarde-energie. Na de Reiki initiaties had ik voor het eerst het gevoel dat ik op aarde was gekomen. Ik ben een zgn. vroeg nieuwe tijdkind. Maar eigenlijk zijn er al nieuwe tijdkinderen zolang de aarde bestaat. Ze komen nu in grote getallen naar aarde om de weg voor te bereiden om de overgang mogelijk te maken naar de nieuwe tijd (2012). Een kernmerk van nieuwe tijdkinderen is dat zij meestal niet volledig geďncarneerd zijn in het fysieke lichaam waardoor ze zich niet thuis voelen op aarde. Ook tijdens mijn opleiding tot Healing Arts therapeut is verder gewerkt aan mijn incarnatie door o.a. ‘galactische reizen’ te gaan maken. Hierbij komt bewustzijn op waar je werkelijk vandaan komt (je zgn thuisplaneet). Tijdens mij eerste reis ben ik naar de Pleiaden gegaan en heb van daaruit de Pleiadische energie mee teruggenomen en verankerd in mijn lichaam. Bij de tweede reis ging ik naar Sirius en op de ‘terugreis’ ging ik langs de 12 galactische stelsels om al deze energieën mee terug te nemen.

 

In het voorjaar van 2008 kreeg ik tijdens een ochtend meditatie door dat ik mijn praktijk de naam 'moest' geven van ‘Praktijk De Verlichting’. Op 2 april 2008 heb ik mijn praktijk onder deze naam ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

 

 

Praktijk De Verlichting

Vlaskamp 54

2592 AB  DEN HAAG

Telefoon: 06 40650499

KvK nr.: 01129687

Email: ehbouwhuis@ziggo.nl